-
Min blog

Man vil jo gerne det hele....

Efter week'endens hyggelige udstillingstur til Vejen, har Oldfruen fået lyst til at prøve udstillingsmiljøet noget mere og sidder nu og shopper rundt på Hundewebben for at finde mulige udstillinger.

"Mulige" betyder, udstillinger på datoer hvor jeg i forvejen ikke er booket op med noget andet og det er faktisk ikke så nemt for resten af året 2016.

For man vil jo gerne det hele......og der kan bare ikke blive plads og tid til alting.

Nu har jeg overordnet 3 aktivitetsgrupper, som fylder resten af 2016, nemlig HTM, udstillinger med Chili og så skal jeg ud og dømme en nogle rallyprøver.

Faktisk passer det også godt at få noget udstillingstræning med Chili, nu hvor hun er så lille, at hun ikke kan deltage i ret meget andet og så kan vi skifte spor i 2017 når hun bliver 10 måneder og må stille til rallykonkurrencer, og 12 måneder når hun må stille til HTM konkurrencer.

Malou har sit helt eget projekt for tiden.....nemlig projekt "Titelprøven" i Færdighedsprøverne.
Efter at hun bestod Færdighedsprøve 3 i maj måned, har jeg startet en ny øvelse fra Titelprøven op hver uge.

Dvs. at jeg den første uge udelukkende trænede på en af øvelserne - nemlig "bakkeøvelse som ikke er set før". Lidt svært faktisk, når hunden ikke må være i HTM position, men jeg har fundet på en bakkeøvelse som kan bruges til prøven.

Ugen efter trænede jeg to øvelser - og kun disse to hele ugen - nemlig "bakkeøvelsen" og nu også " en bagpote på target".

Den tredje uge trænede jeg "bakkeøvelsen", "bagpoteøvelsen" og nu også "Rundt om kegle på 2 meters afstand og rundt om fører x 2".

I denne uge har jeg lagt en ny øvelse til projektet, og sådan arbejder vi os stille og roligt ind på at nå frem til at kunne blive klar til prøven.

Jeg tror på at vi engang når til at blive klar - måske til sidst på året.

 

1 kommentar til Man vil jo gerne det hele....:

Kommentar RSS
Mia on 17. juni 2016 13:36
Den overskrift fangede mig i dén grad! Hold nu op, hvor den rammer hovedet på sømmet for mit vedkommende også. Spændende med udstillinger og titelprøven - jeg glæder mig til at følge med i udviklingen :-)
Besvar kommentar

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment
SiteBuilder drevet af  Vistaprint