-
Min blog

Vejen - dag 2...

Vejen - dag 2 - bød på en lidt anderledes start end "planlagt".


Havde håbet vi kunne sove i hvert fald til klokken 06:30, men Peia havde en af sine, "jeg har det skidt nætter", så vi var på luftetur et par gange inden klokken 04:30.....og da hun kastede slim op klokken 05:00, ja så blev vi oppe.

Det betød også at vi kom afsted til Vejen lidt før planlagt, men det var nu ok, for det tager noget tid at komme ind til parkering, igennem indgangen osv.

Chili stillede for en dansk dommer i dag og fik denne kritik:
"3 måneder gammel, velskåret hoved, ørene har fået størrelsen, resten ikke, velformede øjne, fin hals og overlinie, velansat hale, velkroppet og velvinklet, rør sig vældig stabilt for alderen." Særdeles lovende og Bedste Baby.

Den bedømmelse er vi særdeles tilfredse med, og da det var stegende varmt i teltområdet besluttede vi at droppe "store ring" i babyklassen, af flere årsager.

For det første blev der hele tiden annonceret i højtalerne, at det var forbudt at have hunde i bilerne, også selvom der var åben bagklap på bilen. Min bil holdt nu i total skygge og der var nærmest gennemtræk og totalt køligt, men man skal jo respektere reglerne.

For det andet var Chili træt efter mange oplevelser i to dage, og da vi skulle vente på Store Ring i 2½ time, syntes jeg det var for længe.

For det tredje.....ja, så venter 36 bedste babyer på at komme i Store Ring, og straks de er kommet i ringen vælges der 4 hvalpe ud, og resten kan gå hjem, såæææææææ......tror ikke vi gik glip af noget.

I går var Chili i Store Ring og hun klarede det perfekt, at skulle "forhåndsbedømmes" i over ½ time, som det tager en dommer at kikke på 36 babyer.

I dag kørte vi i stedet for hjem til campingpladsen og gik en tur i skoven og til stranden :-)

Tror det var en god beslutning :-)

0 kommentarer til Vejen - dag 2...:

Kommentar RSS

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment
SiteBuilder drevet af  Vistaprint