-
Min blog

Sikken en sommer.....

Sikken en sommer...:-)

Lige siden vi hentede Chili for en måned siden, har det været totalt lækkert sommervejr.

I dag var varmen dog ved at være for meget ......og det skyldes helt sikkert, at Oldfruen var ude i solen fra morgen til midt eftermiddag hele dagen i går. Opgaven var rallydommer i det skønne Jægerspris og solen var stegende hed og ikke en sky på himlen :-) Men hvilken skøn dag alligevel :-)

Skøn på flere fronter. Der var selvfølgelig selve dommergerningen, som jeg nyder i fulde drag hver gang, men også hele setuppet omkring Chili, der er ny på opgaven "være alene i bilen med fragglerne i mange timer".

Jamen altså.....det gik som en drøm. Jeg var på stævnepladsen 1½ time før jeg skulle "på", og kørte hundene trætte med gåture og godbidssøg. Parkerede bilen i total skygge og med gennemtræk i bilen var der skønt og køligt for hundene.

Efter 3 timer fik jeg en stafet til at tilse bilen, og meldingen var at de snorksov hele fraggelbundet. En time efter tilså jeg selv bilen, og de snorksov stadig ....:-)

Totalt luksus hunde :-)

I dag har vi slappet af og brugte bl.a. formiddagen på at vaske bil m.v.
Chili fik sin første tur med i bilen, imens vi var i vaskehallen, og jeg var ikke overrasket over, at hun var totalt upåvirket af vaskemaskinen.

Senere på dagen måtte vi snuppe en middagslur - hele bundtet. Jan har været ude det meste af natten og lave strøm, Peia og Malou er kronisk trætte efter at Chili er flyttet ind, og Oldfruen er på hvalpestikkerne hver eneste dag omkring kl. 04:45 når Chili er morgenfrisk....så i dag måtte vi kapitulere i sommervarmen og tage et par timer på langs i skyggen :-)


0 kommentarer til Sikken en sommer.....:

Kommentar RSS

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment
SiteBuilder drevet af  Vistaprint