-
Min blog

Mandag igen...

Så blev det mandag - igen :-) Hundene har været trætte i dag og Oldfruen har været lalleglad.

Det har været en travl week'end - lørdag som rallydommer i DCK og medarrangør af LAU-øst for hele arrangementet.
Chili måtte blive hjemme, da jeg ikke syntes hun skulle være burhund i bilen i mange timer.

Søndag var der kæmpestævne på Fyn...DKK Kreds 3, og da jeg selv havde hånd i hundesnorene hele dagen, måtte det blive dagen hvor Chili skulle med til sit allerførste stævne på oplevelsesplan.

Marlou var tilmeldt HTM1 og Færdighedsprøve 3, og da Chili var morgenfrisk klokken 04:45 kunne vi lige så godt stå op og sætter kursen mod stævnepladsen.

Chili fik en laaaannnnngggg og i særdeleshed oplevelsesrig dag med blafrende telte (det blæste en halv pelikan), bimlende ringbånd, affaldsposer som lignede svævende balloner, skrattende højtalere, musik, klappen, mennesker og hunde overalt og ikke mindst en masse som ville hilse på hende.

Det hele blev taget i stiv Chili pote - og når hun var mæt af indtryk, lagde hun sig bare ned i alt hurlumhejet og snorksov :-)

Fantastisk hvalp :-) Det er lidt svært at få armene ned over hendes temperament :-)

Malou imponerede også Oldfruen - ret meget faktisk :-)

Vi debuterede med et nyt dansenummer og ud af 10 ekvipager i klassen, som alle er kanon dygtige, var vi heldige at blive 5. vinder på dagen, og dermed opnå et af de eftertragtede Q-point. Nu har vi 8 point. Der skal 12 point til for at få en HTM1 titel, så der er masser af dansetid der venter forude.

Vi stillede også op i Færdighedsprøve 3 - og var eneste deltager i den klasse på dagen.
Malou bestod lige præcis prøven med 3 i gennemsnit, og stolte er vi :-) Egentlig havde jeg aldrig troet at vi ville nå til prøve 3 - men pludselig syntes jeg vi var klar, og så meldte vi til.0 kommentarer til Mandag igen...:

Kommentar RSS

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment
SiteBuilder drevet af  Vistaprint