-
Min blog

Skønne hvalpedage.....:-)

Som jeg skrev i sidste blogindlæg, så er der booket helt op her i maj måned.

I sidste week'end holdt jeg to kurser i det jyske og i denne week'end er det blevet til rallydommer opgave på Fyn i går og i dag et kursus i "Præstationsangst" i Merete's Hundeskole i Solrød.

Det snupper naturligvis nogle timer fra tiden med lille Chili, når jeg sådan farer rundt, men samtidig er det også rart at vide, at Chili er hjemme i trygge rammer hos Jan, og de to store fraggler nyder vist også, at komme med på tur uden "hvalpe-bavianen", som hele tiden vil lege og hive i den lange colliepels :-)

Bortset fra noget travlhed, så går det helt fantastisk godt med hele hvalpe-set-uppet :-)

Om lidt er 14 dages Oldfrueferie slut - en ferie som jeg sent vil glemme, både på grund af hvalpeferien med Chili, hvor det er gået over al forventning med hende og Peia og Malou, men også fordi vejret har været helt fantastisk sommerligt i lige præcis de 14 dage jeg har holdt ferie :-)

Og uanset at vejret har haft en noget omskiftelighed det sidste døgns tid, så er det hele er jo lige begyndt.......sommeren......Chili.....ferie og udetid.....masser af skønne sommeraftener.....åhhhh hvor skal det hele nydes, for det er jo lige nu og her at det hele er her og præcis disse vidunderlige hvalpedage kommer aldrig tilbage :-) :-)

0 kommentarer til Skønne hvalpedage.....:-):

Kommentar RSS

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment
SiteBuilder drevet af  Vistaprint