-
Min blog

Går det godt...?

Flere har skrevet..."Går det godt med lille Chili?"....og ja....det går forrygende :-)

Hun er en lille sej Chilli-pige, med mod på det hele.

Og nu kommer det......det som mange i forløbet op til at Chili skulle flytte ind, har spurgt om, nemlig...."tør du godt binde an med en korthåret Collie igen ?"

Og ja, det tør vi godt, for vi har undersøgt markedet rigtig meget denne gang, og vi har hele vejen igennem følt, at lige præcis dette her var det helt rigtige, og det føler vi stadig :-)

Det er nu 2 dage siden at Chili flyttede ind.......og siden har vi set, at hun går super flot i spænd med både Peia, Malou og katten Albert :-)
Hun har kørt i bil i 9 timer i træk uden problemer.
Hun sover 7 timer om natten - dog afbrudt af en enkelt tissetur midt på natten.
Hun er iskold overfor lyde. Vi har i dag testet "saftpresser-maskinen", støvsugeren og ikke mindst Jan der skulle slå græs.
Og Chili....!!! ....hun kikker bare på imens hun er totalt ligeglad.

Indkald har vi fået forærende af opdrætteren, da hun har trænet hvalpene på indkald fra bitte små, så vi bruger bare hendes kaldesignal, og uanset hvor Chili er i haven, så kommer hun ræsende når hun hører signalet. Tak Catharina Engebretsen :-)

....og derudover er hun vist som de fleste andre hvalpe i 8 ugers alderen......fuld af krudt, vil lege hele tiden, aser og maser og undersøger det hele, syleskarpe tænder og en glubende appetit og så skal hun selvfølgelig ud og tisse næsten konstant :-)
0 kommentarer til Går det godt...?:

Kommentar RSS

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment
SiteBuilder drevet af  Vistaprint