-
Min blog

Chili er landet...:-)

Chili landede på Rolatorstien i går aftes ved 22-tiden.

Oldfruen, Jan og Fragglerne kørte hjemmefra natten til mandag klokken 02:00 og efter en køretur på 9 timer til Norge fik vi hilst på vores fantastiske opdrætter Catharina Engebretsen og ikke mindst overdraget lille Chili.

Så gik turen hjem igen - denne gang med et lille stofbur på skødet. Chili var i stofburet og Peia og Malou i deres sædvanlige store bur bag i bilen.

Det blev en rigtig fin køretur.
9 timer er MEGET lang tid for en hvalp på 8 uger, og ikke mindst når den skal opholde sig på noget der ligner ½ m2 hele tiden.
Men det gik fantastisk :-)
Ingen køresyge, masser af tyggeting til at fordrive tiden med, mange små pauser undervejs, så hun kunne komme lidt ud og ikke mindst nogle gode sovestunder af ca. 1 times varighed hver gang.

Hjemme igen "landede vi" over en kop the, imens Chili undersøgte det hele og fik hilst på katten Albert.

I nat har Chili sovet i 7 timer uden at vågne, og indtil nu har der ikke været nogen "tisse-uheld" overhovedet indendørs.

I dag har vi været i haven, hvor hun har leget med Peia og Malou, spist tyggeben sammen med dem, trænet lidt indkald, indtroduscret tandbørste, kam og børste, gået tur hvor vi mødte nabobonden på sin 4-hjuls crosser. Han stoppede og Chili var henne og hilse ved at stille sig op på et af hjulene :-)
Senere har vi sovet til middag - det er mange år siden Oldfruen har taget en lur midt på dagen - men vi er noget trætte efter turen i går.
Sidst på eftermiddagen har Chili været på køretur (alene uden Peia og Malou). Denne gang sad hun i det store bur bag i bilen. Vi kørte en tur til dyrlægen, bare for at hilse på. Det gik fantastisk. Chili vejer i dag 4,7 kg. Så var vi på Shell for at tanke og så bare hjem igen.

Det eneste "ærgelige" har været, at vi var TOP klar med alle papirer til både indrejse i Norge, gennemrejse i Sverige og retur, og så møder man ikke en eneste tolder, der gider se noget af det :-)
Det eneste de ville se var menneske-pas ved grænsen, men hundepas og hvalepapirer - nope :-)

I skrivende stund snorksover Chili midt på gulvet - og jeg ved det kun varer et øjeblik inden hun er top frisk igen og klar til nye eventyr :-)

I morgen venter nye hvalpeoplevelser :-)

0 kommentarer til Chili er landet...:-):

Kommentar RSS

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment
SiteBuilder drevet af  Vistaprint