-
Min blog

Callip's Chili Power....

Det har været en begivenhedsrig uge....på flere fronter.

Peia har igen været til dyrlæge og hun er nu sat på smertestillende, uanset at hun måske ikke kan tåle det. Det er en nødvendighed og det har vi så måttet forholde os til.

Det betyder så også, at hun er færdig med at komme på konkurrencebanerne, da det er totalt forbudt at stille op med en hund på nogen som helst form for medicin.

Det virker dog til, at Peia tåler den type smertestillende som vi afprøver lige nu, for hun har det "ok", selvom der er dage som er bedre end andre.
I dag - søndag - er hun f.eks. totalt på og tip top og forleden var hun trist med kvalme og opkast.

Malou er også lidt nedstemt i denne tid, og jeg tænker at det skyldes, at hun skal i løbetid om et par måneder !!! Syntes det er svært med Malou, for hun er mega påvirkelig i op til flere måneder inden løbetiden sætter ind, og jeg svor sidste gang, at næste gang blev hun steriliseret.
Tænker at jeg nok ikke gør det alligevel, men hun er mega følsom i laaaannnnggggg tid inden, undervejs og igen lannnnngggggg tid efter.

Ugen bragte også fordeling af hvalpene i Norge, og som de fleste nok har set på FB, så bliver det Frk. Rød som skal til os.

Hun skal kaldes "Chili" og jeg skrev tidligt til opdrætteren, at jeg gerne ville have, at vores tæve fik et stambogsnavn hvor hendes kaldenavn var "indbygget".

Stambogsnavnet er blevet : Callip's Chili Power....og hun er 5 uger gammel imorgen :-)

Hold op hvor vi glæder os til at hente hende hjem :-)0 kommentarer til Callip's Chili Power....:

Kommentar RSS

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment
SiteBuilder drevet af  Vistaprint