-
Min blog

Rønde tur retur.....

Det blev en fantastisk week'end - Rønde tur retur....og vi landede engang over midnat i går eller i morges, eller hvad det tidspunkt nu hedder :-)

Hangar 17 er et fantastisk sted - tænk sig at eje en hel hangar som er sat i tiptop stand, så rammerne for en HTM konkurrence var til UG.

Malou var ved første øjekast ikke så imponeret af hangaren, så i hendes første FS program var hun en del trykket og ville slet ikke være i opvarmningsområdet. Hun gennemførte dog sit program - uden den store begejstring og bestod da heller ikke.

Peia gik til gengæld hendes flotteste HTM1 program og fik 1 Qpoint, dvs. hun blev nr. 5 på dagen i formiddagens konkurrencer :-)

Da Malou skulle på med sit HTM1 program - også om formiddagen, havde hun vænnet sit mere til hallen, og gik et nogenlunde program - som hun bestod :-)

Klokken 15:30 startede en ny konkurrence runde og Malou gik en meget bedre FS omgang end om formiddagen. Denne gang med bestået.

Peia gik også flot om eftermiddagen og sluttede lige uden for Q-point rækken, nemlig nr. nr. 6 :-)
Malou sluttede med sit HTM1 program, og nu havde hun vænnet sig til hallen og gik MEGET BEDRE og rigtig flot :-)
Hun blev nr. 7 i HTM1 konkurrencen om aftenen :-)

Gamle Princesse Peia fik en helt særlig anerkendelse, idet de 6 dommere hver havde en dommerroset at uddele til en "særlig ekvipage".
En af disse rosetter blev givet til Oldfruen og Peia, med begrundelsen at Peia altid er så glad og har en fantastisk overskudsagtig udstråling på banen. Oldfruen blev rost for sin måde at fortælle en god historie på i sit program :-)

Sikken en skøn week'end - fantastisk selskab sammen med Louise Vig, Paul Lyshold og Anita Jakobsson, og så selvfølgelig alle de andre herlige HTM mennesker, og ikke mindst en masse dejlige oplevelser.

Den stemning der er til de konkurrencer findes vist ikke rigtig på andre prøvebaner. Det skulle da lige være i RallyChampionklassen :-)

0 kommentarer til Rønde tur retur.....:

Kommentar RSS

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment
SiteBuilder drevet af  Vistaprint