-
Min blog

Oldfruens husapotek.....

Det går godt - i hvert fald rimelig godt - med Peia, forstået på den måde, at hun er glad, sulten og vil være aktiv som hun plejer.

I samme anledning er Oldfruens husapotek vokset kraftigt de sidste 14 dage - i takt med at hendes dankort er blevet svækket en del.

Da Peia ikke tåler medicin i øjeblikket, forsøger vi med flere andre produkter/behandling og efterhånden tæller den en hel del dagligt, men det gode er, at det ser ud til at have en god virkning på Peia, i hvert fald trives hun fint igen.

Hun kaster dog lidt op ind i mellem, men ikke mere end at hun er sulten igen lige bagefter, så det kan være lidt kvalme.

Hver 2. dag får hun laserbehandling på sit "gigtben" og det er noget af en festforestilling med laserbeskyttende briller til alle i rummet :-)

Lige nu bøvler vi mest med det sår, som Peia har gnavet på sit ben, og der er da lige gået betændelse i det, så nu tæller Oldfruens husapotek også sterile forbindinger og gaze indlæg der selv tilfører renselse af såret i løbet af dagen, så vi kan undgå penicillinbehandling.

0 kommentarer til Oldfruens husapotek.....:

Kommentar RSS

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment
SiteBuilder drevet af  Vistaprint