-
Min blog

En lille Callip's ....

Så kom hvalpen til verden.......i går aftes :-)


Oldfruen og jeg havde en fridag, da Peia skulle til laserbehandling med sit ben og det blev ikke til så meget andet, udover lidt rengøring og så ellers at holde sig fødselsopdateret på Norge-distancen :-)

Fødslen startede tidligt i går morges og da der 17 timer efter, endnu ikke var sket noget i retning af presseveer eller "hvalpe der var på vej ud", blev tæven tilset af dyrlægen, der syntes at der skulle foretages et kejsersnit, for tæven var ved at være lidt træt og med en scanning der havde vist 9 hvalpe kunne det godt blive en sej omgang.

Kort efter fik vi meldingen at 9 flotte og store hvalpe var kommet til verden - 5 hanner og 4 tæver.

Opdrætteren "Kennel Callip's" har en super FB gruppe, hvor nuværende Callip's hvalpejere, kommende hvalpeejere og andre med tæt tilknytning til kennelen opdateres med alt omkring kennelen, og vi var rigtig mange - der med næsten lidt for meget spænding - fulgte med i fødslens gang dagen igennem.

I dag sidder vi alle sammen bare og nyder små videofilm af hvalpene som møver sig rundt, spiser og sover, og kikker på billeder af de enkelte hvalpe og selvfølgelig fælles billeder af dem alle....:-)


 
  

0 kommentarer til En lille Callip's ....:

Kommentar RSS

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment
SiteBuilder drevet af  Vistaprint