-
Min blog

U-vending.....

Oldfruen har godt kunnet mærke det de sidste par dage......følelsen af, at det nok ikke går med Peia på den lange bane, og skal man så kaste sig ud i noget nyt med Gamle Princessen eller hvad ?

Svaret er en U-vending....

Peia har det jo OK, efter sidste uges nedtur, dvs. hun er glad, hun spiser og hun vil træne......men......hun vil helst ikke lege med Malou - ihvertfald ikke "vilde dyr" med meget løb og ræs, og hun har altså ondt i det ene bagben. Det er tydeligt at se, og hver gang hun får sokken af benet slikker hun helt vildt og i løbet af et øjeblik er der sår på benet igen.

Hmmmm.....så vi er ude i flere scenarier....og det første tog jeg hul på i går aftes.

Peia skulle jo debutere i FS1 her i slutningen af marts måned og er også tilmeldt FS1 i Jylland primo april....men det går vist ikke. Selvom Peia VIL VIL VIL arbejde, så nytter det jo ikke noget, hvis hun næsten ikke kan gå på benene dagen efter, fordi den gamle dame har været i byen og spille moderne og lege "Peia 18 år igen" :-)

Så.....igår aftes fik jeg aftalt med arrangørene af de konkurrencer hvor Peia er tilmeldt, at jeg kan skifte Peia's plads ud med Malou......og bum.....det betyder så, at Oldfruen skal i skarp træning med den unge dame for at være FS1 klar til om 3 uger :-)

Det andet scenarie tog jeg hul på her til morgen, ved en snak med Fru Dr. Dyr.
På mandag sætter vi gang i laserbehandling af Peia's smertende ben, for at se om ikke det kan hjælpe hende nu og her. Dyrlægen vil helst ikke smertedække hende med medicin, når Peia's lever ikke fungerer som den skal - men det kan jo blive nødvendigt hvis ikke laserbehandlingen virker.

Laserbehandlingen skal i starten gives hver 2. dag, og vi starter på mandag, hvor Oldfruen må bruge noget af sin fridag på det. Det er vel også yderst rimeligt, at hun yder en lille smule til gengæld for at hun har "fri træning" med fragglerne de fleste aftener i ugens løb :-)

Der er faktisk også et 3. scenarie......
Som nogen ved, så står der "hvalpeplaner" på vores kalender i 2016....og vi har kikket os omkring både i Danmark og i udlandet i en længere periode.
Der er mange skønne hvalpekombinationer på vej i årets løb og der er også født mange skønne hvalpe her i de første måneder af året.
Vi har spurgt ind på nogle af disse hvalpe, men de er jo revet væk på forhånd....med mindre man ønsker sig en hanhvalp, og vi skal altså have en tæve :-)

I skrivende stund er både Oldfruen og jeg ved at dø af spænding......måske venter der en helt speciel fødselsdagsgave i år :-)


0 kommentarer til U-vending.....:

Kommentar RSS

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment
SiteBuilder drevet af  Vistaprint