-
Min blog

En blandet uge......

Så gik der igen en hel uge, som har været noget blandet.

En travl uge, som har budt på en gevaldig forkølelse, tilbud om et nyt job, dommermøde på Fyn, træning med Fragglerne og ikke mindst en masse sne og vintervejr.

Orker næsten ikke at bruge tid på forkølelsen - den kom bare snigende og er en anelse træls at få sendt retur, men jeg fornemmer at vi overlever :-)

Jobtilbuddet kom såmænd også snigende......og efter en kort overvejelse og en snak med chefen takkede jeg nej til et videre forløb .....for....jeg elsker jo mit nuværende job......og jeg kan ikke med god familiesamvittighed transportere mig i ca. 1½ time morgen og igen 1½ time om eftermiddagen.
Det går alt for meget ud over Peia og Malou og for den sags skyld også Jan, som nogle arbejdsuger er meget afhængig af at jeg holder fyraften når arbejdsdagen ringer ud, fordi han har vagtordning og dermed har flydende arbejdstider i hele uger ad gangen.

Træningsmæssigt har ugen været helt fantastisk - igen :-)
Jeg kan næsten ikke kende Malou for tiden - men hun er også lige nu midt imellem to løbetider. Hun er en kæmpe stjerne at træne med :-)
Til fri-ved-fod træningen i mandags var hun PÅ konstant i næsten 2 timer og hun tilbød sig konstant til "et eller andet" for at få en godbid. Hun måtte dog i bilen efter 2 timers træning, så Peia kunne få den sidste time:-)

Og så kom der sne - i flotte mængder :-)
Det har været perfekt vintervejr på Rolatorstien, hvis altså vi skal have vinter.
Et flot lag sne, ingen store driver og fygning, fine farbare veje og frostklart vejr. For os har det været fedt vejr, ingen snavsede poter og sneen lyser meget op i landskabet, når der ikke er gadelys til morgen- og aftenturen.

I dag gik turen til Fyn hvor der var Rally-Dommermøde for såvel DKK- som DCH-dommere. Midt på dagen mødtes vi alle sammen til et fælles møde, hvor vi brugte tiden på at tale om ens bedømmelser og dermed også tilpasning af fradrag i rallyklasserne.
En super fin dommermødedag i perfekte omgivelser på Fjeldsted Skov Kro.

0 kommentarer til En blandet uge......:

Kommentar RSS

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment
SiteBuilder drevet af  Vistaprint