-
Min blog

Julen varer......

Julen varer lige til påske .....det siges der i hvert fald, og så vælger Oldfruen og fragglerne at tro på det......sådan målsætningsmæssigt set :-) 


Om tre uger skal vi igen til officielle HTM prøver og i dag trænede jeg sammen med Louise Vig og hendes søde små vovser.

Louise er blevet lige så bidt af HTM/FS som jeg er, så vi går ret godt i spænd træningsmæssigt.

Vi havde to timer til at træne i, og først var der fokus på vores "prøveprogrammer", som vi skal op i den 6. februar.

Derefter trænede vi på de mere "langsigtede" påskemål - blandt andet prøven den 26. marts.....som jo er lige midt i påsken, så det passer jo meget godt sådan træningsmæssigt, når øvelserne er startet op i juleferien.

Malou skal op i FP2 den 6. februar, og i dag viste hun, at hun ikke er helt skarp i et par af øvelserne - hvoraf den ene øvelse er "slalom forlæns og baglæns".

Fatter ikke, at det er så svært for Malou at lave den øvelse, men det er det virkelig, så nu sætter jeg massivt ind med træning de kommende uger. Faktisk dømte Louise os til to øvelser i Færdighedsprøveprogrammet til 0 point, og alligevel "bestod" vi, så helt ringe er det nu ikke.

På Peia-plan skal jeg den sidste uge inden prøverne i februar KUN træne hendes HTM program, for efter at jeg er begyndt at lave FS1 med hende også, laver hun selv sit helt eget program bestående af lidt af hvert fra HTM og FS....og jeg er ikke helt overbevist om at dommerne vil syntes det er helt okay :-)

0 kommentarer til Julen varer......:

Kommentar RSS

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment
SiteBuilder drevet af  Vistaprint