-
Min blog

"Hele pakken".....

I sidste uge var vi til tricks-kursus hos Anja, og hun startede - og sluttede - aftenen med at sige...."og så skal I alle sammen til Færdighedsprøve hos mig, næste gang vi ses til træning".

"Næste gang" er den 4. februar, så der er god tid til at træne, og selv om jeg ikke havde planer om at skulle stille til officielle Færdighedsprøver lige med det samme, så besluttede jeg mig til at tage "for sjov træningsprøven" alvorligt.....så i gang med træning af tricks mod Færdighedsprøve 2 med Malou.

Det går da "meget godt"........og efter at have arbejdet med øvelserne i et par dage, har jeg taget en Oldfrue-vending og dermed tilmeldt Malou til de officielle prøver den 6. februar.

Der er kun to dage mellem træningsprøven og den officielle prøve, så når jeg alligevel skal træne øvelserne til prøveniveau, kan vi lige så godt snuppe "hele pakken".0 kommentarer til "Hele pakken".....:

Kommentar RSS

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment
SiteBuilder drevet af  Vistaprint