-
Min blog

Tid til en pause....

Vi nærmer os den mørke årstid, og det har været mørkt om morgenen i lang tid.
Nu er det også ved at være mørkt, når man kommer fra job, og det inspirerer ikke så vildt meget til at skulle ud og køre igen om aftenen.

Oldfruen kan godt mærke, at det er tid til en "pause" - forstået på den måde, at det er tid til at "beskære" aktiviteterne lidt - ihvertfald for vinterperioden.

Helt bevidst har jeg "undladt" at melde mig til alverdens træning og andre herlige kurser den sidste tid, for jeg ved, at jeg kommer til at føle mig presset over at skulle ræse afsted hjem fra job, huhej mad i skrutten og afsted igen vilde fraggeldyr - og kommer der så lidt is og sne, som begrænser "ræseriet", så er der ikke så meget ved det.

Så i år har jeg besluttet at drosle ned på aktiviteterne, og nyde vinteren indefra - ihvertfald på hverdagsaftener.

....og dog.......for næppe har jeg skrevet ovenstående, før jeg lige kom til at melde mig til et par HTM/FS kurser mere.

Jeg har her i efteråret gået på et HTM/FS Begynderkursus hos Anja - et kursus som har givet mig mega meget indlæringsmæssigt indenfor den - for mig - nye hundesportsgren.
Kurset har en enkelt træningsaften tilbage (vi træner 3 timer pr. aften) og der er 2-3 uger mellem hver træningsaften og det kan jo ikke bare stoppe her, så jeg snupper lige en tur eller to mere på dansegulvet.

Spørgsmålet er så....skal jeg nu kaste mig ud i et FS program eller prøve at lave et helt nyt og bedre HTM program til Peia måske ?

Det er lidt fristende begge dele - eller måske skal jeg bare arbejde videre på Malou's HTM program, som jo en dag skal blive til et HTM2 program.

Der er nok at gå igang med, så gad vide hvor meget jeg reelt får droslet ned.

0 kommentarer til Tid til en pause....:

Kommentar RSS

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment
SiteBuilder drevet af  Vistaprint