-
Min blog

Endnu en dejlig week'end....

Endnu en dejlig week’end  er brugt.

Lørdag blev brugt på Mads og Mark, som er 2 og 4 år gamle, og som nu, hvor den lille har fået et nogenlunde sprog, leger helt fantastisk sammen.

Som mormor får man nogle grin i løbet af en barnepigedag for drengene, og et af gårsdagens grin var, da drengene ræsede stuen rundt på en trehjulet cykel, med alle fire fødder på de samme to pedaler.
Den store syntes det var sjovt, fordi han fra ladet på cyklen kunne nå pedalerne og faktisk var den som havde det  ”store tråd”  - og den lille syntes det var sjovt, fordi  storebror syntes det var sjovt.

Søndag strøg Oldfruen til Hvalsø, for at være LP-dommer  til Klubmesterskaberne i Hvalsø Hundevenner.

Herlig formiddag med dygtige og engagerede LP-ekvipager og også en formiddag som sluttede med en lækker frokost efter nogle Oldfrue-dommertimer i det fugtige vejr.

Hjemme fik fragglerne lidt HTM træning  - vi skal jo til prøve igen om en uge, så der er lidt detaljer, som skal pudses af og generaliseres.

Resten af søndagen gik med rengøring, vasketøj og rugbrødsbagning, og om nogle timer er vi atter klar til en ny mandag morgen.0 kommentarer til Endnu en dejlig week'end....:

Kommentar RSS

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment
SiteBuilder drevet af  Vistaprint