-
Min blog

Søndagstur.....

I dag var der ”generalprøve” for Peia og Malou på Garbogaard.

Scenen var HTM-sat og vi kørte udelukkende den lange tur til nord for Frederikssund, for at afprøve hallens faciliteter, forud for de officielle prøver næste week’end.

Mine forudindtagede tanker omkring hallen, var ”adgangsforholdene” a la en trappe, som jeg havde hørt skulle være lidt speciel.

Anyway – vi snuppede turen som en søndagstur for fraggler og Oldfrue og da vi ankom til hallen, valgte jeg at træne med Peia først.

Peia er frisk på hvad som helst, og da også turen ned af en lille – men stejl – trappe. Peia’s øjne var dog ikke helt så friske, så Peia nærmest faldt ned af trappen, da øjne og ben ikke kunne koordinere trinnene samtidig.

Da Peia skulle retur fra hallen til repoet gik det på samme måde – hun kunne slet ikke bedømme afstanden op til afsatsen, så jeg valgte at ”gå udenom”  - a la at gå via rampen i hallens fjerneste ende, hvor rampen faader ud og lander i niveau med træningsgulvet.

Da det var Malou’s tur, sprang jeg let og elegant trappen over, og gik direkte til rampens fjerneste ende.

Malou var en sand stjerne at træne med i hallen og jeg huskede at give de korrekte kropssignaler, for at få en perfekt ”sidestep” position hos Malou.

Peia var lidt svær at træne med i hallen. Hun var usædvanlig ”uopmærksom” og fokuserede meget på underlaget, som åbenbart duftede særdeles interessant.

Nu er hallen afprøvet, og vi glæder os til at komme igen næste søndag – iført blondinehår og guldhat.0 kommentarer til Søndagstur.....:

Kommentar RSS

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment
SiteBuilder drevet af  Vistaprint