-
Min blog

5 gange i ringen...

Vi har været i ”ringen” hele 5 gange i dag.

Først Peia i rally championklassen, dernæst Malou 2 gange i rally expert, bagefter HTM opvisning for Samsingerne hvor Peia også deltog, og så sluttede vi af med endnu en championbane for Peia.

Den skarpe læser sidder nok og tænker...."Hvorfor er Peia nu lige pludselig i championklassen igen - var hun ikke tage ud a konkurrence pga. hendes dårlige syn?"
Og jo, det var hun, men da der var tvivl om der kunne stille 5 ekvipager i den svære klasse, meldte jeg Peia til, for at være sikker på at der kunne uddeles et cert på dagen, hvis nogen skulle være så heldige pointmæssigt. Så derfor var Peia med i dag.

Fragglerne er i skrivende stund en anelse trætte, Oldfruen ligeså og Caddy’en var tæt på overlæs på hjemturen med alle de præmier, som på dagen landede i vores turban.

Malou blev 3. vinder i begge hendes gennemløb – med præcis den samme øvelse som måtte laves om i begge baner. Lidt øv at miste 3 point på en og samme øvelse flere gange, men det viser vist bare, at vi har et ”hul” i vores rallyopdragelse.

Johanna så også ”hullet”, så nu har vi fået en helt særlig challenge, som udløser to gratis enetimer hos Johanna, hvis vi kan få styr på skilt nr. 51 med Oldfruens hænder oven på hovedet imens øvelsen laves.

Peia gik skrækkeligt i prøve 1 – som om hun slet ikke kunne fokuseret på hvad der var op eller ned, højre eller venstre. Prøven foregik i skarp sol.

Om eftermiddagen var solen gået bag nogle grå skyer og så gik det forbavsende anderledes, hvilket rakte til en flot 2. placering i det skarpe Championfelt.

Peia’s HTM program gik fint – også med de justeringer vi har indarbejdet siden hun debuterede i HTM1. Oldfruen derimod måtte klapre lidt tænder i sorte strømper, nederdel og dolly-hår – men sådan er det nok bare – man må lide for skønheden.


0 kommentarer til 5 gange i ringen...:

Kommentar RSS

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment
SiteBuilder drevet af  Vistaprint