-
Min blog

Sikke med rosetter.....

Det har været den store prøve-week'end.........for "alle" har været til DM i lydighed......næsten...

Vi deltog ikke, selvom Peia var udtaget med flotte point, men da helbred kommer forud for præstationer, var Peia meldt fra til DM, da hendes øjensygdom gør, at hun ikke mere kan bedømme ret meget afstand, og så fejler hun meget i rallykonkurrencerne.

Vi havde i stedet planlagt en udstillingstur til Sverige, sammen med andre Lassie-hunde-ejere.

Uret ringede klokken "utidig vækning" i morges, og turen var hyggelig og hundene snorkede morgensøvn bag i bilen.
Næsten fremme, blev vi af "polisen" holdt ind til siden, for at vise kørekort og puste alkoholtest".
Vi morede os lidt over det - opdrætten og Oldfruen - som kørte sammen, og da vi nåede frem til udstillingspladsen i Skurup, viste det sig, at vi alle stort set havde været tilbageholdt på vejen, for at puste i alkometeret.

På det tidspunkt var klokken ikke mere end 08:00....og vi var dårligt landet, før jeg hørte en udstiller råbe..."Hey.....fantastisk.....det er jo rallydommeren fra Danmark" ......:-) og så fik vi lige en snak om, hvorfor vi udstiller i Sverige og hvorfor hun gang på gang går til rallyprøver i Danmark.

Denne scene udspillede sig endnu engang i løbet af dagen, hvor vi fik knus og kram for at være kommet til udstilling i Skurup, af en medarrangør, som også stiller op i rallykonkurrencer i Danmark gang på gang. Hvor er det dog herligt at mødes på denne måde :-)

Da udstillingsbedømmelserne for collies gik i gang lagde colliehannerne ud med en del "very good" og kun en enkelt "excellent".
Så kom tæverne på, og så kørte det for Lassiehundene :-)

Alle tre deltagende Lassie-tøser fik excellent med CK og vi snuppede da også de tre første placeringer for tæverne i collierunden...:-)

I de næste runder, blev Ginger bedst i racen - læs BIR - og fik sit 3. certifikat, og kan nu kalde sig for "Svensk Udstillings Champion". Det var bare for vildt :-) KÆMPE STORT TILLYKKE :-)

Peia svang sine gamle poter i veteranklassen og blev først bedste collie veteran og i finalerne vandt hun over de andre racer. Det var bare for VILDT :-) :-)

Vi deltog også i klassen "Bedste opdræt", hvor Kennelmor Winnie West Ørngreen, først fik hædersroset for sine collies og i finalerne blev hendes opdræt placeret som nr. 2, i et meget skarpt og stort felt af opdrættede schæfere og rottweilere.

Sikken en udstillingsdag .....og sikke med rosetter vi kunne bringe med hjem til Danmark :-)

0 kommentarer til Sikke med rosetter.....:

Kommentar RSS

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment
SiteBuilder drevet af  Vistaprint