-
Min blog

Nye tider.....

Dagens blog er lidt inspireret af Anita's blog, hvor hun skriver om hvor svært det er, at træne mange ting samtidig og ikke rigtig føle, at man når i mål med det hele.

Oldfruen er meget enig.

Vi træner mod bedre performance i LP2 med Malou.....Peia træner mod Færdighedsprøve2 og også mod en HTM1....og Malou er samtidig godt i gang med expertklassen i rally på konkurrenceplan og træner også mod Færdighedsprøve1....så vi har gang i mange ting samtidig.

Men nu er vi på vej mod nye tider.......Malou stopper al LP-træning resten af året og skal kun have fokus på Rally og Færdighedsprøver.

Peia arbejder videre med hendes to fokuspunkter, alt sammen under forudsætning af, at hun kan holde til det.

I går til træning, oplevede jeg for første gang i Peia's træningsliv, at hun næsten ikke kunne holde til at træne i en hel time. Det satte tankerne i gang hos Oldfruen, for Peia kan normalt træne time efter time, uden at blive træt og ufokuseret, i hvert fald så længe der falder godbidder af - men det kunne hun så ikke i går.

Lagde godt mærke til, at da Peia skulle tages ud af bilen (efter at have sovet for åben bildør imens Malou var til træning), var Peia særdeles træt og helt væk i sin egen soveverden. Hun livede dog hurtigt om ved udsigten til træning og godbidder, men som sagt, hun gik død inden timen var omme.

Apropos nye tider, så skal Oldfruen til at gå på "hold" - UDEN HUNDE....!

Det er noget af en surprise - selv for Jan :-)

Men nu er det besluttet - jeg har meldt mig ind i klubben, og træningen starter i august måned.

Der er tale om motionstræning af den sjove slags, hvis altså man kan lide rytme og at bruge sine ben....og nej, det er ikke Zumba.

Se nu tænker jeg, at Paul sætter diverse info ind i et regneark, og lige om lidt melder ud, hvilken "disciplin" det er Oldfruen skal til at på hold i :-) :-)0 kommentarer til Nye tider.....:

Kommentar RSS

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment
SiteBuilder drevet af  Vistaprint