-
Min blog

DM - nej tak....

I disse dage, flyder Facebook næsten over af glade hundenørder som jubler over, at de er udtaget til DM i Dansk Kennel Klub.

Oldfruen har sørme også fået en flot invitation til ikke mindre end Championklassen i Rally - men kunne med det samme takke "Nej tak".

Rigtig øv, at skulle takke nej, men beslutningen var ligesom bearbejdet på forhånd, for som alle efterhånden ved, så er Peia taget ud af rallykonkurrencerne pga. hendes øjensygdom.

Hånden på hjertet - vi ville gerne have været med og opleve en fantastisk dejlig prøvedag, i selskab med alle hundetosserne, som sidst i august drager mod Århus for at dyste mod hinanden i LP og Rally.

Pøj pøj til alle jer der skal afsted - vi må heppe hjemmefra :-)

I stedet for DM, suser vi så den anden vej på landkortet samme week'end.

Turen går til Sverige, hvor "Lassiehundene" skal på udstillingstur, og erfaringsmæssigt bliver det en fantastisk hyggelig event.
Skidt med om vi vinder noget, dagen er uanset resultater en festdag i Lassielejren, som bestemt ikke bliver kedeligere af, at vi er en hel flok som drager af sted mod det svenske.

Apropos "tur" - så er det snart Oldfruens tur til at gå på ferie. Der er kun en arbejdsuge tilbage, og så ryger vi direkte på afslapning og "turpas" til fraggeltræning i "dansetrin".

Vi glæder os bare så meget til at holde sommerferie :-)

0 kommentarer til DM - nej tak....:

Kommentar RSS

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment
SiteBuilder drevet af  Vistaprint