-
Min blog

En kage i særklasse...:-)

Søndagen bød på LP- og rallyprøver i nabolaget - læs Reersø ved Gørlev.

Beagle Klubben var arrangør, og da vi var ret tæt på hjemmefra snuppede Oldfruen både en Rally- og en LP-prøve med Malou.

Dagen bød på lidt uventede oplevelser.

For det første måtte vi ikke parkere vores biler på prøveområdet, og blev flere gange bedt om at køre vores biler meget langt væk fra prøveområdet. Man måtte gerne køre ind og "læsse af og på" ved prøvebanerne, men derefter skulle man køre helt ud af området igen.

Den slags regler passer bare ikke til hundefolket, som har hundegrej og også hunde i bilerne på dage som i dag, hvor det var mildt og overskyet.

Anyway.....vi var vist nogen stykker som gav pokker i reglerne og forblev med vores hunde i bilerne tæt på prøvebanerne.

Næste uventede oplevelse var, at der først ville være præmieoverrækkelse når alle klasser var gennemført, hvilket betød, at vi var færdige med rally omkring kl. 13:30 og med LP ved 17:15 tiden ! 

Stort set alle fra LP3 klassen som var oppe kl. 09.00 var kørt fra prøveområdet, da præmieoverrækkelsen fandt sted kl. 17:5, og vi kunne da heller ikke selv finde VW'en hurtigt nok, da vi endelig fik vore resultatbog. 

Dagens resultater skal jeg ikke kommentere nærmere, men blot konstatere at Malou blev 3. vinder i både LP2 og Rally Expertklassen.

Dagens bedste indslag var at se Lonni gå op i LP1 med sin dejlige kelpie "Morgan". Hun var SÅ LANGT præstationsmæssigt fra de øvrige hunde i LP1 at det var til at få gåsehud af. KÆMPE TILLYKKE MED ET EMINENT PROGRAM SKAL LYDE FRA OLDFRUEN OG FRAGGLERNE :-)

Nå ja, så var der jo lige Majbrits fantastisk kage......en oplevelse som også kunne "kage"goriseres som særklasse :-)

2 kommentarer til En kage i særklasse...:-):

Kommentar RSS
Majbrit on 12. juli 2015 21:44
Fantastisk billede - ligner en deltager i "Den store Bagedyst". Altid hyggeligt på sidelinjen, og sikke en lang dag du fik.
Besvar kommentar


Lonni on 14. juli 2015 12:48
100000 tak Conni :-) Jeg rødmer helt ;-)
Besvar kommentar

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment
SiteBuilder drevet af  Vistaprint