-
Min blog

Mens vi venter.....

Der går lige nogle dage endnu, inden Oldfruen og Jan kan slå vækkeuret fra og holde sommerferie.

Det er altid dejligt at holde lidt "sen" ferie, for så føles efteråret, hvor der ikke er ferie- og helligdage, ikke så langt.
Selvfølgelig er der heller ikke noget ved, at det bliver så sen sommerferie, at de "lyse" aftener er halvmørke, men en gylden middelvej er for os at foretrække.

Mens vi venter, arbejder vi på den store klinge om aftenen og så vidt muligt også i week'ender.

Vores gamle udestue pillede Jan ned for nogle uger siden, og siden da, har vi "klattet" med 10 liter grunder og 20 liter hvid maling, plus det løse a la støbning af sokkel, reparation af vægge osv., hvor den gamle udestue var monteret fast, for at gøre klar til tømreren skulle komme og montere alle de brædder vi har malet.

Lidt forsinket jf. tidsplanen er tømreren nu gået igang, og vi begynder at kunne se frem til at der pludselig står en helt ny udestue. Uhhh det bliver lækkert.....og nu vi er igang skiftes der også en dør og et vindue hist og pist på huset.

Apropos venter, så er vi vist mange der med spænding har ventet på at de nye LP-regler øvelser skulle blive offentliggjort, og de kom så i udkastversion i sidste uge.

Det ser spændende ud, og der er nu en øvelsesmæssig tråd gennem de forskellige klasser i lydighed.

Oldfruen skulle sidste lørdag holde LP-kursus for Rødovre Brugshundeklub, og temaet blev naturligvis "intro til de nye øvelser" på LP1- og LP2-niveau.

Jeg syntes de nye LP-programmer ser spændende og mere sjove ud end de gamle og det er godt, at der nu er en rød tråd fra LP1 og helt til Eliteklassen.

Pt. er Oldfruen gået noget "død" i at træne LP og jeg hilser de nye øvelser velkommen, da det må være et frisk pust til vores LP-træning, som stort set er gået i stå.

I stedet for nørder vi med små detaljer i alverdens kategorier og syntes det er meget sjovere :-)


0 kommentarer til Mens vi venter.....:

Kommentar RSS

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment
SiteBuilder drevet af  Vistaprint