-
Min blog

Peia....:-)

Hvor er det dejligt at det er blevet sådan rigtig sommer, og de varme dage skal nydes så meget som muligt, selvom Oldfruen ikke har ferie endnu.

Aftenerne går med at træne lidt på en skyggefuld plet og ellers leger fragglerne eller nyder den køligere aftenluft med en slapper på græsplænen.

Forleden aften var Peia på visit hos Dr. Dyr......dyrlægen har en dag om ugen, hvor der er konsultation om aftenen i stedet for om dagen. Det er et kæmpe hit hos det arbejdende folk :-)

Vi har et par gange på det seneste konstateret, at Peia var lidt våd bagi, og mistanken om inkontinens mente Dr. Dyr vi lige skulle kikke nærmere på.

Efter en grundig undersøgelse, som viste "intet usædvanligt", aftalte vi, at Peia lige prøver en behandling mod inkontinens, og så ser vi hvordan situationen ser ud om nogle uger.

Som Dr. Dyr sagde, så kommer inkontinens "snigende"......a la....først en enkelt dråbe på gulvet, så to dråber og efter 3-6 måneder, så er det en lille plet og så en lille sø.......og så begynder man som hundeejer at finde situationen frustrerende.
 
Derfor prøver vi nu en kur som hjælper med til at stramme lukkemusklen, og for en gammel fraggel som Peia kan det blive en fast kur, hvis hun fortsætter med at "lække".

Vedrørende hendes øjne, så er situationen stabil ...:-) Herligt herligt..:-) Synet er nedsat.....det bliver ikke bedre, men det er heller ikke blevet værre, så den dyre salve vi hælder i øjnene flere gange dagligt gør sin virkning.

Apropos virkning, så "danser" Peia på livet løs. Hun syntes det er en fest uden lige, og jeg er sikker på at det har en stor virkning på, at hun stadig holder sig så fit for fight bevægelsesmæssigt.
Trods gigt i bagbenene er hun næsten umulig at styre når hun skal træne, og næste dag kan jeg godt se, at hun får givet den lidt for meget gas til træning, for benene er lidt mere tunge næste morgen.

0 kommentarer til Peia....:-):

Kommentar RSS

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment
SiteBuilder drevet af  Vistaprint