-
Min blog

Fed dag på Feddet....

Det har været en fed dag på Feddet.

En dag, som det var svært at få fri fra arbejdet til, men det lykkedes dog Oldfruen at få en kollega til at bytte en fridag med i dag, så hun kunne passe høreklinikken, imens jeg strøg afsted til Feddet.

Feddet........navnet oser af "langt ude på landet", og det var det bestemt også. Turen tog mere end 20 minutter jf. Kraks ruteplan, så Oldfruen og jeg ankom i de sidste minutter inden dagens kurser startede.

Skidt pyt....der var overalt ro på og helt styr på diverse baner og vi fik luftet af og landede godt til dagens event.

Instruktør Christina Ingerslev lagde ud med gennemgang af et afkrydsningsskema, hvor vi skulle teste os selv i, hvor "gode" vi var til alverdens hundehåndteringer. F.eks. belønningsudvikling, leg og godbidshåndtering, sikkerhed i øvelser og signalforståelser.

Masser af ting at forhold sig til, og det blev nok lidt nørdet :-) Men......det hører sig jo til, når der er mange nørder til stede :-)

Mit fokus på Malou til dagens kursus var, "Hvorfor slår hun mere og mere fra til LP prøverne ?"

Billedet har været det samme....LP1 første prøve - top top karakterer og titlen i hus......LP2....anden prøve - flotte flotte point og titlen i hus....og nu kan hun ikke gå en LP2 uden nuller til en 1. præmie !

Oldfruen har været frustreret, fordi jeg ved hvor dygtig Malou er til LP øvelserne.

Præcis dette kunne Christina Ingerslev se i dag, og hun kunne også se, hvorfor Malou "slår fra".

Vi kørte hjem fra dagens kursus med SÅ MEGET god viden i rygsækken, og SÅ MEGET nyt der skal trænes på, og lige der kommer vores indledende øvelser til Færdighedsprøverne dumpende som en LP gave fra træningshimlen :-)


0 kommentarer til Fed dag på Feddet....:

Kommentar RSS

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment
SiteBuilder drevet af  Vistaprint