-
Min blog

Redningshund for en dag.....:-)

Dansk Collieklub arrangerede i dag en heldags event "Redningshund for en dag"...:-)....og sikken en dag :-)

Med Helle Heidi Jensen - I ved....."Helle-Vanilla", havde sammen med en træningskollega, arrangeret dagen for Collieklubben og vi var 11 deltagere til en helt fantastisk dag.

Vi fik i den grad rammet en stor pæl igennem historien om, at "collies er forsigtige og bange for hvad som helst". Den sætning sendte vi alle ud over højre skulder, og kommer aldrig til at tro på det mere :-)

I skulle have set collierne blive hejst op fra jorden i en sele, sjoske rundt i ruinområdet, ind igennem mega larmende plasticflasker, over paller og spring ind i en ruin på et underlag at larmende metal der vippede.

I skulle have set collierne springe rundt på borde a la en slags fremsending.....ikke til felt - men til borde ! :-)

I skulle have set collierne løbe gennem en larmende metaltunnel, balancere på stiger i højde, og tage udfordringerne op overalt på i ruinen.

Fantastisk dag...:-)

Jeg havde både Peia og Malou med......og selvom det kun var Malou som officielt var tilmeldt, fik gamle Peia lov til at få Malou's tur i ruinen, med tilhørende eftersøgning.

Malou fik så resten af dagen, med ophejsning i sele, springen rundt på borde og i en pause snuppede jeg selv en tur i ruinen med Malou, hvilket hun var super fantastisk god til :-)

Hvor er det herligt at prøve noget nyt og helt anderledes, og at få et lille indblik i hvordan hundeførere med "Redningshunde" som foretrukne hundeaktivitet arbejder.

0 kommentarer til Redningshund for en dag.....:-):

Kommentar RSS

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment
SiteBuilder drevet af  Vistaprint