-
Min blog

Det rette valg....

Oldfruen har haft en fridag i dag - for at kunne give den en skalle med maling af spær og lægter til den nye udestue.

Det danske "sommervejr" er ikke særlig sommerligt, så jeg kom allerede fra morgenstunden ud i en personlig valgkamp....for skulle jeg gå i gang med malerarbejdet trods truende regnskyer eller skulle jeg klare indkøb, afstemning til Folketingsvalget m.v. om formiddagen og så håbe på bedre vejr om eftermiddagen.

Jeg fik truffet det rette valg.....handlede formiddag imellem regndråberne og malede eftermiddag og aften i tørvejr :-)

På dagsplanen stod der også træning med Peia og Malou.....Peia tricks på færdighedsprøveniveau 2 og Malou på niveau 1.

....og så fik jeg endelig skrevet HTM trinnene ned på papir. Trin som har kørt rundt i kasketten på oldfruen i nogle uger....og nu skulle de ud og ned på papir.

Det ser rimeligt ud......5 HTM positioner i et HTM1 program....dejlig taktfast musik med et enkelt og overskueligt tema.

Det er i hvert fald sådan Oldfruen ser "HTM billedet" lige nu........så nu skal det trænes og på et tidspunkt skal det nok også vises for de andre dansenørder, så vi kan få feedback på vores dansetrin, så vi kan nå at ændre og omforme programmet til vi skal optræde med det :-)

1 kommentar til Det rette valg....:

Kommentar RSS
Paul on 19. juni 2015 07:16
Hej Conni, sikke en masse godee valg. Og hvor er det skønt at så mange af os, der startede som LP-nørder, siden desuden blev Rallynørder nu OGSÅ er blevet HTM-nørder :-))) Jeg glæder mig til at se dit program!!
Besvar kommentar

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment
SiteBuilder drevet af  Vistaprint