-
Min blog

Danseskolen trin 1....

Så virker opdateringsmodulet på Oldfruens blog igen - efter at have været "nede" i nogle dage.

Herligt at være på igen :-)

Skal love for at gamle Peia også var "på" i går, hvor hun stillede op til sin første "Færdighedsprøve" indenfor diciplinen HTM.


Det blev en nørdet dag, hvor vi bare sugede til os af nye indtryk, og fik stillet en masse spørgsmål omkring alt indenfor HTM, til mange af de garvede "dansere".Færdighedsprøve 1 består af en række fastlagte øvelser - præcis som i en LP-prøve.
I HTM  må man dog selv vælge rækkefølgen af øvelserne, og man har lov til - men skal ikke - fravælge en øvelse. Som noget ekstra har man mulighed for at stille op med en selvvalgt tricks øvelse.

For at bestå prøven skal man opnå mindst 3,0 i gennemsnit når alle øvelsernes pointtal er lagt sammen, hvilket vil sige, at hvis man er rigtig god til de fleste øvelser, kan man måske godt tåle at få 0 i en af de andre øvelser.


Peia fik fire 5-taller, to gange 4,5 og fire gange 4,0, hvilket giver 4,5 i gennemsnit. Altså i alt 45 point, da der var 10 øvelser.

Vi sluttede med den valgfrie tricks øvelse, som var: Peia holder en kurv i hanken med munden, og går derefter to omgange rundt om Oldfruen med kurven. Oldfruen roterer samtidig den modsatte vej.

Det var en eminent dag, og vi er slet ikke færdige med "danseskolen" endnu :-)

0 kommentarer til Danseskolen trin 1....:

Kommentar RSS

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment
SiteBuilder drevet af  Vistaprint