-
Min blog

En travl uge....

Det har været en meget travl uge, bl.a. med udgivelse af Colliebladet - som jeg er redaktør for, og ikke mindst opstart af ombygningprojekt på hjemmematriklen.

Derudover skulle jeg ekstraordinært på arbejde lørdag og søndagen i dag var fyldt op med en hundeevent i Andelsbyen Nyvang i Holbæk.

Alle planlagte "øvelser" har vi nået i ugens løb og jeg kunne med fornøjelse drage afsted til Andelsbyen Nyvang i morges :-)

Oldfruen havde allieret sig med et par af kursisterne på rallyholdet om mandagen, for at få noget action på vores stand. Det er altid bedre at være "nogle stykker" fremfor at stå alene med et stykke græs og en stak rallyskilte.

Det viste sig, at flere aktører udeblev eller stillede med reduceret mandskab, så rallytøserne slog sig samme med "dogdancing holdet" og vi tog os også af "klikker-intro", i det omfang der var behov for det.

Kæft vi hyggede - og det blev en hel dag med masser af selvtræning, nye øvelser at træne på, og mange interesserede publikummer, som fik instruktion både teoretisk og i praksis, i både rally og en masse tricks :-)

Ind imellem holdt vi kaffemik og frokost i samlet flok og det var bare så hyggeligt :-)

Dagen var fyldt op med alverdens brugshundearbejde, og indimellem at vi selv gav den gas med egen hundesport, var vi rundt og se hvad alle de andre hundenørder havde at byde på.

What at day.......og jeg er sikker på, at vi er en aktiv flok, som meget gerne vil gentage dagens event i Nyvang til næste år :-)

0 kommentarer til En travl uge....:

Kommentar RSS

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment
SiteBuilder drevet af  Vistaprint