-
Min blog

Pote.....

Oldfruen har trænet, og bøvlet, og trænet og forsøgt trænet......med at lære Peia at "give pote".

De fleste jeg har talt med siger, at "det kan en hund da bare fra den er hvalp", og så kan jeg da heldigvis svare, at "vi har ikke haft Peia fra hvalp".....så vi må være lovligt undskyldt :-)

Tænk sig, jeg kan ikke finde ud af, at indlære Peia den øvelse, og i søndags greb jeg tilfældigt fat i dogdance Sidsel, som med bedste indlæringsevner brugte en del tid på at give gode indlæringsråd.

Peia har det med at tigge om godbidder så tit hun kan se sit snit til det.....f.eks. hvis jeg står og vasker op eller lægger vasketøj sammen, og jeg har bevidst grebet situationerne til at træne "give pote" i disse tiggesituationer.

I dag kom øvelsen i kassen som et lyn fra en klar Prinsesse-Peia himmel :-)

Fangede hende præcis i det øjeblik hvor poten stod stille på min hånd og tabte samtidig en hel håndfuld godbidder på gulvet........og den belønning lod Peia ikke gå fra sig.....så da jeg rakte hånden frem igen, var poten på med det samme..:-)
Så væltede det ud over gulvet med guffer og igen og igen og igen......til hun efter 6-7 gentagelser havde fattet at "en pote på Oldfruens hånd" udløser en hel håndfuld godbidder :-)

Billedet......det har jeg tyvstjålet fra Majbrit Bengtsson, som tog det i søndags i Årslev, hvor jeg bøvlede med øvelsen sammen med Sidsel :-)

1 kommentar til Pote.....:

Kommentar RSS
Majbrit on 13. maj 2015 09:12
Herligt - metoden bliver gemt i "træningsarkivet" - så nu har du tid til at knække "hænge-snuse-starter" :-))))
Besvar kommentar

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment
SiteBuilder drevet af  Vistaprint