-
Min blog

Blomstervand....

Så sidder Oldfruen her.....torsdag aften klokken over 22:30 og skriver blog :-)

Lidt hyggeligt efter en lang arbejdsdag, og en dejlig træningsaften, som jeg lige er kommet hjem fra.

Der er varm the i kruset og en lun hvede ved siden af, så det kan vist godt tage en times tid, inden det bliver sengetid, og skidt pyt, uret ringer ikke klokken 5 i morgen tidlig :-)

I aften startede holdet "Rally for garvede" op igen, og vi bliver udsat for lidt af hvert......eller måske skal man kalde det for "meget af hvert".

Kun Johanna's fantasi sætter grænser for festlighederne, og i dag blev vi udsat for en kæmpe rallybane bestående af 4 mindre baner, samt to arbejdsstationer, som alt sammen var flettet ind i hinanden.

Det var ret sjovt og temaet var "forstyrrelser" - hvilket der også var, når der var 6 personer i gang på den samme rallybane samtidig.

Apropos "Rally for garvede", så syntes jeg måske ikke lige at Malou er særlig garvet endnu, men hun klarer det faktisk ret godt blandt alle de skarpe "champions".

Vi begynder nu, at kunne nogle af skiltene med højrehandling - altså ud over det man skal kunne i øvede og expertklassen, så det er ikke så ringe endda.

Der var dog et enkelt "skilt" som Johanna kommanderede i en verbal skilterække, som vi ikke havde prøvet før, og det var skiltet  "Blomstervand"..:-)

Vi var godt i gang med sideskift højre/venstre, og trænede en serie af tulipaner, synkroner og springvand, og midt i det hele blev vi kommanderet til at lave øvelsen "Blomstervand".

Tror bare det var for at tjekke om vi hørte efter hvad hun sagde...... :-)


0 kommentarer til Blomstervand....:

Kommentar RSS

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment
SiteBuilder drevet af  Vistaprint