-
Min blog

Regnfragglerne.....

En noget regnfuld søndag - og vi var tidligt oppe og afsted til LP-prøver i SHS i Jersie.
Da vi skulle på i LP2 klassen - Malou og jeg - støvregnede det lidt, og det var intet imod, hvad LP1 hundene måtte stå regnmodel til en time senere.

Malou laver en nogenlunde LP2 prøve....og vi ender 12 sekunder fra en 1. præmie, idet hun i fællesdækken rejser sig 12 sekunder før de to minutter er gået, går 3-4 skridt fremad og dermed har flyttet sig over 1 meter fra afdækningsstedet.

Det var dagens nul !


Syntes ikke Malou var helt skarp i alle øvelserne i dag, men jeg må dog glædes over, at hun ikke forsøgte at tyvstarte i hverken spring, fremsending, eller næseprøve, så det er bestemt et positivt step i den rigtige fraggelretning :-)

Med dagens resultat i mente tænker Oldfruen.....HUSK NU, AT DET ER EN HEL UGE SIDEN, AT MALOU DEBUTEREDE I LP2.......og at hun har fået sin LP2 titel...:-)....og at hun lige er fyldt 2 år.....så ro på du gamle.....I skal nok nå alt det som I ønsker jer :-)

Apropos fraggler, så benyttede jeg dagen til at iføre fragglerne deres "regnfraggler".

Peia er helt ligeglad med at skulle have dækken på, men Malou bryder sig ikke om det. Det skal trænes og efter dagens prøve var det tip-top regndækken vejr, så på med klunset og ud i det våde vejr :-)


0 kommentarer til Regnfragglerne.....:

Kommentar RSS

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment
SiteBuilder drevet af  Vistaprint