-
Min blog

Prøvetid forude...:-)

Så er der dømt ferietid og prøvetid forude :-)

I den forbindelse har DMI bare at melde om flot forårsvejr og lune temperaturer, for vi skal til en del rally- og LP-prøver de kommende uger.......og fra i morgen er der feriestemning for Oldfruen og fragglerne og Lisa og Speedy i nogle dage.

Har de sidste uger haft fokus på Malou's "svære" LP2 øvelser, og sjovt nok danner der sig et mønster. Lyder det bekendt for hundenørder ?

Det kommer nu ikke bag på Oldfruen, og vi træner p.t. øvelser på alle mulige mærkelige steder, for at opbygge så megen stabilitet i øvelserne som muligt.....men det er lidt svært at se resultaterne......for det ene sted går det super med nogle øvelser og andre steder går det "hip som hap" :-)

I går lånte jeg Sydkystens Hundeskole's træningsplads i Jersie til en gang selvtræning med Malou og Peia, og det gik flot i nogle øvelser og mindre flot i andre :-/

Tak til Paul Lysholdt for at møde op og være med i en del af træningstimen, og de agerede da bare så flot i fællesøvelserne begge hunde :-)

Onsdag den 22. april har jeg lånt arealet igen, så hvis der er nogen der har lyst og/eller behov for at fællestræne den dag er jeg klar fra kl. 19:00 :-)0 kommentarer til Prøvetid forude...:-):

Kommentar RSS

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment
SiteBuilder drevet af  Vistaprint