-
Min blog

Det er blevet forår....

Det er blevet forår - og lige om lidt skal vi ud på de store prøvebaner i rally og LP.

Det "vælter ind" med PM, startnumre og tidsplaner for de kommende prøver, og første event er på søndag i Ølstykke, DKK Kreds 1.

Malou skal op i Rally expertklassen og Peia skal - traditionen tro - op i championklassen for jeg ved ikke hvilken gang :-)

Alting har sin tid - og det har Peia's rallykonkurrencer også fået. 

Det kniber efterhånden for hende at bedømme afstandene til kegler, felt osv., og når man er lidt "Peia aktivitets-stresset" og skal undersøge alt, så giver det en del fest-fejl til en konkurrence.

Summa rally-summmarum......Peia har pt. en 3-4 forårsprøver, som hun er tilmeldt, og dem går vi selvfølgelig, og derefter flader vi stiller og roligt ud og begynder på andre Peia-aktiviteter.

Vi er tyvstartet lidt......bl.a. med "slalom mellem ben", "gå rundt om fører" og "gå rundt om stok" :-)....og om lidt starter Peia på kursus hos Anja Christiansen i tricks dicipliner :-)

Apropos Anja - så fik vi idag lige chancen for at melde til på et rally expert/championkursus hos hende her i foråret, så der måtte Malou lige afse sine lommepenge til disse eventtimer :-)

Tror det bliver et sjovt træningsforår :-)0 kommentarer til Det er blevet forår....:

Kommentar RSS

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment
SiteBuilder drevet af  Vistaprint