-
Min blog

Tankespind...

Det kværner rundt i Oldfruens hoved......

En masse tankespind kører og meget af det handler om de kommende prøvesessions - især med Malou.

Har trænet mod LP2 med Malou siden oktober 2014 - målrettet syntes jeg selv - men alligevel kan jeg godt blive i tvivl om hvor langt vi egentlig er sådan prøvemæssigt....for.....

Billedet tegner sig efterhånden, og nye steder og nye indtryk giver en dårlig event for Malou's performance......velkendte steder og velkendte indtryk giver fantastiske resultater med samme hund !

Meget interessant at observere for en prøveklar Oldfrue, der lige om lidt skal ud på de store officielle baner med lille-fragglen :-)

I tirsdags var vi til en "prøvesession" for første gang udendørs i LP2 med ringbånd, dommertelt og forstyrrelser - det hele bare på generalprøve niveau - og Malou var bestemt ikke i sit es til at performe til point, der bare kunne ligne en 1. præmie.

I går onsdag trænede vi i hallen i Køge sammen med Lisa og Malou kunne gå gennem ild og collievand og lavede alle øvelser til næsten 10-tal. Også fællesdækken :-)

Begynder at se et billede tegne sig, og aner i skrivende stund ikke hvilket ben jeg skal stå på :-)1 kommentar til Tankespind...:

Kommentar RSS
Lene on 27. marts 2015 08:11
Her er lidt jeg tænker du kunne gøre : Tag focus på at miljøtræne med Malou ALENE. Først Holbæk station - til sidst hovedbanegården i KBH. Ud at køre tog. Byture. Mulighederne ligger lige foran dig. Træn balance øvelser i skoven. Du kan sagtens lægge små øvelser ind her og der når Malue har checket miljøet. Det kan også tænkes hun selv checker ind - så træn. Mange byer har gågader, hvor der er plads nok. Drop rolator stien. Gå et nyt sted hver dag. Legepladser for børn er ret gode at miljø træne i. Både med og uden børn. Den i midten af Holbæk er tit helt tom, så hunden kan få lov at klatre rundt.
Besvar kommentar

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment
SiteBuilder drevet af  Vistaprint