-
Min blog

Demo-duks....

Det har været den fedeste instruktørdag :-)

Turen gik for 4. gang til Munkebo på Fyn - til Hundestjernen - og årets forårstema var "LP2 og LP3-træning" med klubbens instruktører.

Det er som sagt 4. gang jeg holder heldagskursus for Hundestjernen, og jeg ELSKER at komme i deres klub. En klub hvor der er SÅ meget fokus på "det niveau vi er nået til" og "vi har ikke behov for at sammenligne os/konkurrere mod hinanden".

Alle instruktører er på eget træningsniveau i enten LP2 eller LP3, så det var udgangspunktet for dagens kursus.

Instruktørudfordringen gik ud på, at give instruktørerne noget med hjem til træning af egne hunde, men også at give alle noget med til LP-værktøjskassen overfor egne LP-kursister.

Da vi skulle træne "fri ved fod" måtte Oldfruen demonstrere øvelsesdetaljerne med lille Malou, som trådte sine unghundepoter til UG og blev kaldt for "blærerøv" af en af kursisterne :-) Totalt demo-duks :-)

Kunne kun være enig - det var en blærerøvsøvelse :-).......men har man trænet på detaljer mange gange og virkelig arbejdet i dybden med en øvelse, så giver det resultat. Tak Anja Christiansen :-)

Lige den detalje med at arbejde i dybden blev jeg meget positivt overrasket over mange gange i dagens løb. Fantastisk at se hvor flotte LP-øvelser de enkelte instruktører kunne vise med deres egne hunde :-)

Trods et 6 timers intensivt LP-kursus nåede vi kun ½-vejs igennem øvelserne, og inden jeg så mig om, var jeg booket til endnu et heldagskursus, hvor vi snupper resten af LP2/LP3 øvelserne på både eget niveau og på instruktørplan.

Fed dag ......og jeg glæder mig vildt til næste heldagskursus for Hundestjernen i Munkebo :-)1 kommentar til Demo-duks....:

Kommentar RSS
Mette P.-Jensen on 15. marts 2015 20:14
Tak for en super fed og inspirerende dag! :-) Ser allerede frem til næste gang. Kig gerne forbi min blog metteogkola.blogspot.dk. Mange hilsner Mette (og Kola)
Besvar kommentar

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment
SiteBuilder drevet af  Vistaprint