-
Min blog

Sikken en gaveregn....

Det har været en vild week'end og godt der har været en fri-mandag i den anden ende, så vi kunne nå at lande ordentligt.

Lørdag var vi på lassietur om formiddagen og til børnebørn fødselsdag om eftermiddagen.

Lørdag aften blev brugt til forberedelse - læs soignering af Peia - forud for søndagens lange tur til Voldum i Nordjylland.

Turen blev tilmed krydret af spænding om, hvorvidt vi kunne komme over Storebæltsbroen søndag morgen, da det blæste ret meget.....og det gjorde det bestemt også søndag kl. 07:30.

Oldfruen listede forsigtigt over højbroen med 75 km/t, og der blev holdt godt fast i rattet undervejs.

Det blev en god tur til det jyske - 600 km alt i alt fra tidlig morgen til sen aften, og vi kom hjem en udstillingsoplevelse rigere.
Det var første gang i Peia's snart 10 år gamle liv, at hun blev udstillet i Danmark, og hun fik meget ros på sine kritikker for fantastiske bevægelser, kropsbygning, temperament og pelskvalitet.
Dog var hun et nummer for "stor" til dommerne, og måtte forlade ringen med bedømmelsen "Very good" begge gange :-)

Jeg er super tilfreds......Peia har ALT jeg kan ønske mig og ja....hun er stor......for det skal en rigtig Amerikansk collie være :-)....og der dømmes ikke efter Amerikansk standard i Danmark.

Til præmieoverrækkelsen af Årets Hunde tog Peia kegler ved at skulle i ringen hele 4 gange for at hente Årets Hund 2014 præmieringer, både for hende selv og for Malou.

Malou var blevet hjemme og var i Lassie-legestue hele dagen, og da hun ikke selv kunne modtage sine rosetter og gaver måtte Peia træde til :-) ...og det gjorde hun med maner :-)

Iklædt 4 rosetter - af den nye slags - som skal sidde som et skærft omkring hunden, poserede hun flot og var en flot repræsentant for LP- og rallyfolket :-)

Sikken en gaveregn :-)


0 kommentarer til Sikken en gaveregn....:

Kommentar RSS

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment
SiteBuilder drevet af  Vistaprint