-
Min blog

Skidt med prisen....

Det er dejligt med vintervejr - bare kun i små doser :-)

Nu syntes jeg vi har fået nok for denne omgang, og den offentlige snerydning på bøh-landet er ikke noget der prioriteres højt i vores kommune. Måske prioriteres den slet ikke, for det tager en krig at komme rundt på de små veje, som ikke bliver ryddet.

Oldfruen har reddet sig et par feriedage her først på ugen, og hvor heldig kan man være, når vejret bare ikke er det bedste at køre ud i.

Feriedagene er også tiltrængt, for der er booket lidt stramt i kalenderen for tiden.....(som om det var noget nyt :-)).

Lørdag afholdt jeg rallykursus for Collieklubben, og vi havde en dejlig, sjov og aktiv rallydag i Kamstrup. 7 collies var på træningsbanen og de gav den virkelig rallygas med mange af de svære øvelser, som de slet ikke er nået til endnu i deres rallykarriere :-)

Peia har rendt lidt til Dr. Dyr pga. hendes øjne, som pludselig havde pupiller dobbelt så store som de skal være, og en blinkhinde som var trukket delvist op over øjet.
En tilstand, som skulle gøre meget ondt på hunden, og som ikke kan kureres, men dog holdes nede med en mega dyr øjensalve. 308 kr. for 3,5 gram !
Tror tuben maks. kan vare i en uges tid, så Peia ved hvad hun skal bruge sine sparepenge til fremover :-)
Skidt med prisen - for straks Peia fik salven, holdt hun op med at knibe øjnene sammen og man kan se, hun har det tip top igen.

Hun fik dog lige lidt til sparebøssen i dag, hvor hun har været i bad, så hun kan være fin og ren til Voldum-turen på søndag. Der falder altid en guf og en lommepenge skilling af, når man står fint imens man bliver badet og føntørret :-)
Peia var nu ret ligeglad med skillingen, og ville helst have købt hundekiks for pengene med det sammen, men Oldfruen mente at hun skulle spare lidt op......man ved aldrig hvornår der skal købes øjensalve igen.

0 kommentarer til Skidt med prisen....:

Kommentar RSS

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment
SiteBuilder drevet af  Vistaprint