-
Min blog

Fokus og parathed...

Oldfruen og fragglerne har været på 1. del af et rallykursus hos Johanna Allanach .....og vi kan da slet ikke vente på de sidste to kursus aftener, som i øvrigt først løber af stablen med 1 dato i februar måned og 1 dato i marts.

Hold da helt op, hvor var kurset sjovt og inspirerende. :-)

Aftenens tema var, "Er du konkurrence-klar", og gik f.eks. ud på at "alle førere med hunde stod klar, til at gå på rallybanen - men ingen af førerne vidste, hvem der blev kaldt frem og skulle gå nogle rallyskilte.......og blev man kaldt frem, var der ikke noget med, sådan "lige at skulle gøre hunden klar, og lave alle mulige ritualer"....nope.....det var direkte på, og pointen var, at man også først fik at vide, hvilke skilte på banen man skulle udføre, når man blev kaldt frem.

Det var simpelthen så sjovt og krævede i den grad fokus og parathed :-)

Denne øvelse var bare en enkelt af mange, og da kursisterne alle var på "nørd-niveau"....dvs. går til rallyprøver jævnligt og går til træning i rally af og til, og alle kender alle, var der belæg for nogle gode grin og udfordringer kursisterne imellem.

Jeg trænede de første 45 min. med Malou, og hun klarede sig eminent flot iblandt de mange championhunde, og senere lavede jeg lige en udskiftning, så Peia også kom på banen og fik "spilletid".

Alt i alt en festlig aften, hvor der i øvrigt ikke blev nævnt et eneste ord om håndbold :-) :-)

0 kommentarer til Fokus og parathed...:

Kommentar RSS

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment
SiteBuilder drevet af  Vistaprint