-
Min blog

Halvvejs......

Oldfruens LP-træning sammen med Lisa startede op 18. oktober, og nu er vi ifølge tidsplanen halvvejs mod at skulle være LP-klar til forårets konkurrencer.

Pyhhh....jeg syntes vi mangler meget endnu, for at være prøveklar.....og dog....

Når jeg tænker tilbage på Malou's LP-2 niveau i oktober måned, manglede hun mega meget, og i skrivende stund er vi så langt, at nogle af øvelserne kun skal pudses af, mens andre øvelser skal bygges "lidt om".

F.eks. har jeg besluttet at ombygge Malou's stillingsskift, så hun arbejder med "låste forben" i stedet for - som jeg altid har trænet - med bagbenene låst.

Det ligger bare meget mere naturligt for Malou at udføre øvelserne, når hun står med forbenene på et bræt......så det prøver vi nu at arbejde med.

På sidelinien "spøger" rallyplanerne for den kommende sæson også.....for er der plads i den lille unghundehjerne, til både at konkurrere i rally og LP i 2015 ?
Egentlig burde Malou jo op i Rally Expertklassen, nu hvor hun er blevet øvedemester, men er hun klar til denne svære klasse ?

Jeg er lidt i tvivl, og syntes måske, at det er bedre at blive i øvedeklassen i år, og så måske gå efter en DM plads........hvorimod Oldfruen er helt klar til at ræse videre i expertklassen.

Vi må lige snakke lidt mere om det, og så beslutte hvilket rallyniveau Malou skal gebærde sig på i 2015.0 kommentarer til Halvvejs......:

Kommentar RSS

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment
SiteBuilder drevet af  Vistaprint