-
Min blog

Princesse Peia....:-)

Peia har mange navne......bl.a. "Princesse Peia", "Søster Stress", og "Peia Pigen".....og mon ikke det er udtryk for, at kært barn har mange navne ? :-)

Peia bliver 10 år i år, og jeg må stadig undres over hendes enorme træningsenergi - ikke mindst når jeg ser på, hvor meget.....eller nærmere hvor lidt..... andre konkurrencehunde i Peia's alder trænes.

Folk får nye hunde, og de "gamle" hunde må vige træningspladserne for de unge hunde......det er i hvert fald det indtryk jeg får, når jeg på sidelinien følger med på blogs og FB.

Pludselig er de "gamle hunde" ude af træningsfokus, og det er kun de unge hundes præstationer der "tæller".
Jeg er nok lidt modsat indrettet.......for.....der findes ikke noget mere fantastisk end at se Peia til en træningstime i f.eks. Rally, som i går aftes i SHS-regi :-) :-)

Aftenens rallytræningstema var "rally uden håndtegn", og jeg troede ikke at Peia ville kunne uden håndtegn.....og jeg kom i den grad til at tro om igen ....:-)

Oldfruen var mega glad over at "gamle" Peia kunne gå en rallybane på 12 skilte , uden et eneste håndtegn.

Fantastisk træning.....ny og inspirerende.....og udfordrende for hundeførerne..:-) Tak SHS :-))4 kommentarer til Princesse Peia....:-):

Kommentar RSS
Camilla on 16. januar 2015 16:52
Så glad for at jeg får lov at nyde dit og Peias samarbejde i maaaange år endnu! :-) Og tak fordi du ødsler med gode baner om tirsdagen, vi glæder os til at starte op igen :-)
Besvar kommentar


Paul on 16. januar 2015 21:17
Det er fantastisk dejligt at følge dit og Peias skønne samarbejde, med og uden håndtegn. Jeg har det som dig: bare fordi Megan er oppe i årene passer vi skam stadig træningen, og vi bliver ved med at konkurrere til vi kan mærke, at det ikke giver mening længere. Jeg håber der går et par år før det er aktuelt.
Besvar kommentar


Ulrike Hansen on 17. januar 2015 12:32
Samme mening her 😄. Tasja (11+) træer stadigvæk agility, lydighed og rally, selvom vi ikke konkurrer særlig meget 😄
Besvar kommentar


Jennifer on 21. januar 2015 11:14
Så skønt at du stadig træner søde Peia, og ja du har ret i det du skriver at ofte så bliver de "ældre" hunde tilsidesat. Men Ecco træner LP Elite og Rally i bedste stil og man kan heldigvis ikke se på ham at han nærmer sig 11. og min søde Collie Kenzo løber stadig agility på hygggeniveau og er besøgehund gennem Trygfonden. Så de får stadig lov at lave noget, selcom min unge Hippie er kommmet til :-) Og hvor er det skønt at tage en af de "ældre" herre frem for de er SÅ nemme at træne fordi man kender hinanden så godt :-))))
Besvar kommentar

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment
SiteBuilder drevet af  Vistaprint