-
Min blog

Mødregruppe og næsesøg.....

Lørdagen startede tidligt........og Oldfruen var klar til rallystart for et herligt kuld border colliehvalpe på 6½ måned kl. 09:00 :-)

Hele kuldet var samlet sammen med deres mor, og jeg havde fornøjelsen at undervise dem i "hvalperally" i knap et par timer.

Selvom der var tale om utroligt ens hvalpe - og alligevel SÅ forskellige - og med ejere som alle er hooked på en eller anden form for konkurrence, og på hvert deres træningsniveau, så er jeg sikker på, at alle havde en glad, træt og brugt hvalp med hjem.

Hvalpe kan ikke træne koncentreret i længere tid, så der var lagt en "kaffepause" ind undervejs, og midt i pausen så jeg billedet af "mødregruppen"..:-)

SÅ engagerede hvalpeejere, alle med fokus på egne og andres hvalpe....præcis som kvinder der går i mødregruppe og taler om amning og manglende nattesøvn.......så jeg omdøbte deres lukkede FB-gruppe til "mødregruppen" :-)

Fantastisk formiddag og det fortsatte hen over eftermiddagen :-)

Fra Ringsted gik turen direkte videre til Herringløse, hvor Lisa og Speedy ventede til LP-træning.

Vi træner meget struktureret, men finder også hver gang på noget "vildt", og i dag var det "næseprøve" i et kaos af fristelser og næseklodser :-)

Speedy klarede det mega flot.....:-)

Malou syntes det var lidt svært, hvis den klods hun skulle søge var gemt helt væk, så hun måtte have en klods, som lå synlig på gulvet for at hun kunne finde den.

Fantastisk dejlig træning på alle fronter :-)))

.....ikke mindst med en lille højløbsk Lady Malou, som arbejder flot, også selvom hendes fokus er lidt andre steder end træningsmæssigt i disse dage :-))


0 kommentarer til Mødregruppe og næsesøg.....:

Kommentar RSS

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment
SiteBuilder drevet af  Vistaprint