-
Min blog

Det hjælper at træne.....

Det hjælper at træne......:-)

Peia har ry for at "koge over" til både træning og rallyprøver, fordi hun "VIL" SÅ MEGET, at hun ikke kan styre sig, og tilbyder alt muligt rigtigt og forkert på samme tid.

I dag var hun til sin nr. 60 officielle rallyprøve i Campionklassen .....og gik det bedste nogensinde :-)

96 point blev der skrevet i resultatbogen og Oldfruen kunne næsten ikke forstå det, for det var ikke nogen "Peia-venlig" bane.

Der var både "stå under gang", "sit under gang" og "dæk under gang" - alle tre øvelser, som er svære for Peia's gamle ben at udføre hurtigt nok, til at hun ikke bliver trukket i point for øvelserne.

Det blev hun så ikke i dag :-)))....og jeg er sikker på, at det er vores nye rally-trænings-set-up, som har en pote med i spillet :-)

Peia går nu til rallytræning mindst 2 gange om ugen, og det tager "toppen" af hendes enorme energi og "hun kan slet ikke få træning nok", og i dag var hun klart et resultat af god træning :-)

Peia var meget mere afslappet end hun plejer at være og kunne gå rallybanen uden at stresse så meget :-)

Malou måtte blive hjemme - trods det at hun også var tilmeldt.

Malou er gået i løbetid og hun duer ikke til, at blive hentet i en kold bil, og direkte ind en fremmed hal, uden at have haft mulighed for at tilvænne sig omgivelserne, så hun var afmeldt til dagens prøve.

Samtidig har Malou ikke tidligere vist sig begejstret for at skulle ind i Sorø Hallernes store hal, så med det i mente, var der ikke den store tvivl om at framelde Malou, da hun først på ugen gik i løbetid.

Malou slap dog ikke for træning i dag, for vi var oppe kl. 05:00, for at være i Herringløse sammen med Lisa og Speedy til klokken 08:00.

Vi trænede i to timer og Malou gik som en drøm........iført løbetidsbukser, en glad hanhund omkring sig, og masser af forstyrrende træning :-)

Sikken en fest :-)

Vi lagde bl.a. alt hundenes yndlingslegetøj, targets og skåle med godbidder i, på en lang række, og lavede først indkald med hundene med alle forstyrrelserne på begge sider.

Det gik super :-)

Bagefter flyttede vi forstyrrelserne mod "feltet" og sendte hundene ind i feltet gennem et arsenal af godbidder, bolde, trækkellegetøj osv.

KANON FEST og helt fantastisk træning :-))))))0 kommentarer til Det hjælper at træne.....:

Kommentar RSS

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment
SiteBuilder drevet af  Vistaprint