-
Min blog

Albert etape 2....

I dag - torsdag - er det en uge siden vi hentede katten Albert hos dyrlæge Charlotte Frigast.

...og hvordan er det så gået ?

Vi erfarede hurtigt, at Albert som har ry af at være en rigtig rødhåret bavian, faktisk er en meget rolig og også en lidt utryg kat (i hvert fald når han færdes i helt nye omgivelser).

Fra at være på forkant med teorien om en "balladekat", ændrede vi hurtigt status til, at vi skulle støtte Albert til at blive glad og tryg i vores omgivelser

I mandags kom det store gennembrud, hvor Albert turde færdes blandt Peia og Malou på gulvplan, uden at puste sig op og hvæse af især Malou.

Malou har taget Albert's hvæsen fint, men vi har ikke turdet løbe nogen risici, så der har været børnegitter mellem hunde og kat indtil mandag, hvor Albert opdagede at hundene ikke er nogen trussel :-)

Fantastisk dag...:-)....og siden har Albert og Peia og Malou færdes på samme gulvplan når vi har været hjemme.

Det er stadig nyt med Albert - det er trods alt kun en uge siden han flyttede ind - så han har hele huset til fri afbenyttelse, når vi er på job og Peia og Malou må "nøjes" med udestuen i de samme timer.

I skrivende stund hygger Albert sig sammen med Oldfruen i blogopdateringen på stuebordsplan og fragglerne snorker hyggelige på gulvet ved siden af :-)

0 kommentarer til Albert etape 2....:

Kommentar RSS

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment
SiteBuilder drevet af  Vistaprint