-
Min blog

Mærkeligt....

Malou fik for en måneds tid siden en rigtig grim oplevelse træningsmæssigt :-(

Skulle for første gang til træning i SHS's nye træningshal i Tune, og inden vi kom i gang med rallytræningen var der banegennemgang, hvor en border collie blev bundet af til en campingstol.
Malou var bundet af til en metaldrager imens.

Under banegennemgangen blev border collien bange for et eller andet - formentlig de arbejdende folk i den anden ende af hallen og i panik løb borderen hallen rundt et par gange, hvor skilte og kegler røg om ørerne på os, og desværre skvattede Oldfruen i "stol/tæppe" ...what ever, som borderen havde på slæb efter sig, så jeg nåede ikke hen og "redde" Malou fra risikoen for at få en flyvende hund i hovedet.

Malou fik en mega forskrækkelse......desværre så meget, at hun efterfølgende ikke har kunnet træne med koncentration i hallen siden.

Det skal dog siges, at jeg har været i tvivl om det var "hallen", "hundene på holdet" eller "lydene fra det arbejdende vejarbejderfolk" som har været problemet, så jeg fik en aftale med Hundeskolen SHS om at træne i hallen helt alene i lørdags, for at se Malou's reaktioner i dagslys, "ingen andre hunde" og "stilhed".

Det gik bedre end til almindelig onsdagstræning, men alligevel var Malou "obs" på alle lydene i hallen og kunne ikke arbejde optimalt.

Overvejede at stoppe træning med hende i hallen, men besluttede alligevel at møde op til en ny runde træning i går, hvor Peia fortsætter på sit elskede rallyhold og hvor Malou er flyttet til LP-hold i stedet for rallyhold.

Der skete noget meget mærkeligt......Malou entrerer hallen .......ingen forbehold for lyde, eller noget som helst andet.....og hun træner igennem 100% hele timen og Oldfruen er målløs......!

For hvad skete der lige ???

Er det fordi, der er andre hunde på LP-holdet ?

Eller er det fordi, der ikke var arbejdende vejarbejderfolk imens vi havde træning ???

Aner det ikke - men vi havde i hvert fald en fantastisk positiv træningstime :-)

0 kommentarer til Mærkeligt....:

Kommentar RSS

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment
SiteBuilder drevet af  Vistaprint