-
Min blog

Projekt LP2 træning...

Så fik vi søsat "projekt LP2 træning.

Vi (Lisa og jeg) har ½ år til at køre projektet i, og der er intet overladt til tilfældighederne.

På en time i går, fik vi "kun" set på nogle få af programmets øvelser, men det blev tilgæld også gjort grundigt :-)

Jeg har gjort mine "Think, plan, do" skemaer klar og min træning kommer til at følge disse skemaer, så jeg undervejs har styr på, hvor langt i de enkelte øvelser Malou er nået, og ikke mindst for at holde fokus på det der skal arbejdes med, så ikke jeg fristes til at træne løs på alt muligt tilfældigt mellem hinanden.

På træningstimen i går fik vi set på øvelserne, "fri ved fod", "fællesdæk", "stillingsskift" og "fremsending" og jeg skal love for, der skal detaljetrænes på disse øvelser.......og det er helt fra scratz med mange af detaljerne.

Til gengæld så rykker man hurtigere, når man kan nogle af delmomenterne, og i dag har jeg trænet med, at Malou skulle foldedække, UDEN lige at steppe på sine bagben imens.

Har også trænet "2 skridt frem", "2 skridt tilbage", "2 skridt til venstre" og påbegyndt "2 skridt til højre". Delmomentet til højre er åbenbart svært for os, så der skal vi helt ned i detaljer og først lære Malou at øvelsen indebærer, at hun skal starte med at flytte sine bagben, og ikke sine forben !

Det skal nok blive noget af et nørdet projekt, og næste gang er der dømt videooptagelser af "følge" :-)  

0 kommentarer til Projekt LP2 træning...:

Kommentar RSS

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment
SiteBuilder drevet af  Vistaprint