-
Min blog

Dengang.......

Jeg syntes selv, at jeg er blevet "for langsom" til at opdatere min blog....og årsagerne er flere...

Syntes ikke, at jeg har så meget "spændende og interessant" at skrive om mere......for jeg tænker....."gentagelser" omkring træningsudfordringer, er jo noget som bloglæserne har læst om tidligere med måske andre fraggelhunde, og hvem gider læse om det ???

....og dog.....for jeg ved jo ikke hvem der p.t. læser med på Oldfruens blog, så måske er der nye læsere, som ikke aner noget om, hvad der blev blogget for et par år siden.

Anyway.......fænomenet er ikke noget der udelukkende påvirker Oldfruen, for de andre - som var toptunede nørder - for et par år siden, opdaterer heller ikke mere deres blogge hver 2.-3. dag mere.....der går ca. 1 uge imellem opdateringerne og hvorfor mon ?

Måske skyldes opdaterings-forsinkelsen, at der er nye og mere hurtige medier nu....som f.eks. Facebook, og har man først smidt sine nyheder ud på dette medie, er det næsten dobbelt-konfekt at lægge det på egen blog dagen efter :-)
Apropos dengang......så starter Lisa og Oldfruen LP-vinter-træningen op i morgen. ..:-)

Det bliver en fest at træne vinteren over - som vi gjorde dengang - for ca. 3 år siden.....hvor Peia og lille Louie skulle trænes op til LP3.

Vi brugte en hel vinter på at gøre os klar, og vi blev begge lydighedschampions på den samme prøve året efter i maj måned.

Den dag glemmer jeg aldrig :-)

Nu sætter vi ind med fælles vintertræning igen - denne gang er det Malou og Speedy, som vi kører i stilling til forårets LP prøver......og vi har allerede aftalt hvilken dato vi starter prøver i foråret 2015 :-)
Nu skal der trænes LP-igennem hele vinteren, og så er vi forhåbentlig prøveklar når den nye sæson starter :-)


0 kommentarer til Dengang.......:

Kommentar RSS

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment
SiteBuilder drevet af  Vistaprint