-
Min blog

Proffessionel tæpperenser....

Sikken en nat.......:-//

Malou startede med opkastning omkring klokken 00:00 og fortsatte sin kvalme event ca. hver time resten af natten :-///

Må indrømme, at der ikke var den store energi i Oldfruen da vækkeuret i morges kimede klokken 05:00, men Malou's fortsatte kvalme gjorde, at det bare var med at komme ud af køjen, for at undgå endnu en "opkast-plet" på det allerede natteplettede stuetæppe.....så vi var i gang på fuld kvalme-skrue til vanlig morgentid.

Tror Oldfruen var tæt på, at kunne konvertere til "proffessionel tæpperenser" fra morgenstunden, med al den træning hun havde fået hen over natten :-)

Stakkels Malou.....hun havde det ret skidt, og serverede da også en omgang "tynd mave" i haven....og ellers lå hun bare hen, som om hun havde ondt.
Tog temperaturen - som var helt normal.....og så tog Oldfruen på arbejde, da vi skulle afholde 4 års klinik-fødselsdag i Holbæk i dag.

Jan var heldigvis tidligt hjemme og Malou havde det bestemt ikke bedre :-/

Intet ville hun spise og slingrede nærmest rundt, og den slags kan få enhver Oldfrue op i det mest bekymrende felt, .... a la ...."....alt det med Cocky vælter bare ud af flåt-skabene....:-(

Måtte derfor lige cleare situationen af med Malou's opdrætter, som var enig i, at situationen ligner, "at Malou har spist et eller andet, som ikke helt vil passere", så derfor har hun ondt i maven, og hvis ikke det er bedre i morgen fredag, så er det afsted til Dr. Dyr.

I skrivende stund sover Malou mere afslappet end tidligere på dagen, så vi krydser fingre for at hun er i bedring.


0 kommentarer til Proffessionel tæpperenser....:

Kommentar RSS

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment
SiteBuilder drevet af  Vistaprint