-
Min blog

What a day...:-)

Sikken en dejlig dag..:-)

Vi har været til DCK (collieklubben's) LP og rallyprøver, som blev afholdt i Køge.

En fantastisk dag......med fantastisk vejr....og fantastiske arrangører og flotte præmier.......og så kan man næsten ikke ønske sig mere, andet end at man er med på præmielisten og har bestået dagens øvelser med UG på bogen.

Peia lagde ud i morges.......i rally championklassen.....en mega fed bane....fantastisk flow på banen.....men...:-(....lidt for udfordrende for energiske Peia.....så hun måtte hilsen på IB til præmieoverrækkelsen......:-)

Dagens vinder i klassen fik 75 point, så det siger lidt om, hvor svært det var at begå sig i championklassen :-)

Malou fik sin første pind i rally øvede klassen.....vandt klassen som eneste hund der fik en pind....og hvilken pind :-))) En næseklods med indstemplet collieklub logo :-)))))) TOTALT FOR SEJT...:-)
Den klods kommer til at stå på vores præmiehylde :-))

Det var en meget lang dag for lille Malou, men hun havde alligevel overskudsenergi til sin absolut sidste L1 prøve i hendes prøvekarriere...:-)

Gik ok og indkasserede 166 point og blev 2. vinder i en top tunet LP1 performanceklasse med 8 hunde, hvoraf de 7 fik 1. præmier. Kanon flot hundearbejde i klassen, og så er man jo ekstra stolt, når man lander i rosetafdelingen :-)))

What a day......:-)))

0 kommentarer til What a day...:-):

Kommentar RSS

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment
SiteBuilder drevet af  Vistaprint